Some question

Favoritcafé: Mysiga
Favorittidning: Haha, läser aldrig tidningar, men någon skvaller tidning iså fall..
Bästa saken som hände i sommar: Massa
Favoritplagg i garderoben just nu: No idé
Längd: 1.66 (?)
Byter gärna garderob med: Någon kändis, tror jag
Vanligaste färgen på mina kläder: Svart, grått, vitt,brunt.
I sommar kommer jag att gå klädd i: Sommarkläder
Men absolut inte i: En lång kjol
Byxa eller kjol: Det beror på vilket väder
Sminktips till allmänheten: Har inget
Senast utlästa bok: Nicole Richie boken
Mitt rum kan beskrivas som: Mysigt
Mig själv med tre ord: Snäll, omtänksam, rolig ?
Jag tränar: Sometimes
Jag ville bli när jag var liten: Skådis, tror jag
Höger- eller vänsterhänt: Högerhänt
Humör just nu: Ganska bra, men rikitgt tröt
Är det nåt du absolut inte äter: Blodpudding
Kläder just nu: Pyjamas
Vad sa du senast: Jag orkar inte bråka
Fisk eller badkruka: Jag tror fisk, taha..
Hur många kuddar sover du med: Många
Morgon- eller nattmänniska: Jag tror att jag är natt människa
Sparare eller slösare: Slösare, tyvärr.
Bästa film: Ingen anning
Har du några homosexuella vänner: Haha nej, eller inte vad jag vet.
Tror du på mirakel: Jag tror det
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Haha, ja ?
Hur många barn vill du ha när du blir stor:  2 eller 3, tror jag
Bio eller promenad: Bio.
Är du kittlig: Nej, inte mycket
Snarkar du? Haha säger inte!
Stjärntecken? Skorpion
Rädd för insekter? Haha ja lite kanske
Äckligaste insekten: Vet inte, alla är äckliga.
Största svaghet: Vet inte
Det här är jag bra på: Vet inte
Bästa bok? "Det fattas en träning"
Vad vill du jobba som? Ingen anning
Chips, morötter eller godis?Godis, mohahaha
Pizza eller hamburgare? Pizza tror jag
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Jag vill tatuera mig tror jag.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : Ganska välstäddat.
Gungar du på stolen?
Ah ibland.
Vilken hand håller du gaffeln i ?
Gillar du att sjunga? 
Anser du att du är stark?
Använder du knark?
Kaffe, te eller inget?
Har du en besatthet?


All by myself


Sitter nu här och kollar på ballar av stål, skit roligt. Usch, jag har inte gjort mycket för jag har sovit 4 timmar! Blir så sur på mig själv, och såklart så måste jag gå upp eftersom att jag vill inte sova med smink och så måste jag ladda min mobil och sånt där, som jag bara inte orkat göra för att jag är bara så allmänt lat. Så ska ta och ladda den, ta bort sminket borsta tänderna och sådär, och sen så ska jag hoppa in i sängen. Ni får ha det bra så hörs vi imorgon, Pussis

En "händelsefull" dag

Hej sötnosar! Kom hem för ett litet tag sen och det ända jag har gjort är att äta cheescake, haha (?) Efter matten sprang nästan Felicia in till mig och ba: Rebecka, det är vääärldens fjortisar här, hahaha skit fula. Så då gick vi och kollade vi vilka det var, och en av dom har gått i våran skola förut. Sen blev det ju såklart bråk, ganska kul om jag ska erkänna (a) En tjej som hette Elin tror jag började hålla på med Felicia, och retades och allt, och alla som känner Felicia, vet ju att man inte ska hålla på och retas med henne, plus att den där tjejen var så himla irriterande och usch fjortis var hon också. Så dom börja skrika och bråka på varandra sen så kastade Felicia vatten på hennes ansikte och kläder.

Men sen så blev Kevin sur på henne för att hon gjorde det, fast att alla ville att hon skulle göra det, så då blrjade dom också bråka. Åh det var riktigt onödigt, oavsett om det var dumt eller bra gjort så hade hon redan gjort det, så ingen idé att vara sur ens? Jaja, det är de som är ganska kul med våran skola, de brukar nästan alltid hända sånt här, eller ganska ofta i alla fall. Så det kommer bli lite ledsamt att sluta.

Och sen hade vi ju bara engelska, gjorde ganska mycket, och sen fick jag ju reda på att vi hade läxa tills imorgon... suck! Så ska börja träna lite smått på det nu också, men visst var det ganska fint väder idag också. Jag och Felicia gick hem till henne på lunch rasten och gjorde kladdkaka, och sen så satte vi oss vid en bänk och åt lite, mysigt! :) Men nu ska jag börja med läxan hade jag tänkt. Kisses
& dagens dresscode också, hihi!








Ingenting alls

Sitter här i skolan och har matte, roligt. Igår kom jag hem till min syrra vid nio kanske och så åt jag cheescake och kollade på sanningens ögonblick. Haha, ja ska verkligen se det på söndag igen!
 
Vaknade i tid idag, åkte till skolan och mja vi hade svenska och då berättade vår svencka lärare att det kommer en ny kille som ska hälsa på imorgon. Men jag ska egentligen byta skola imorgon, fast jag har en redovisning som jag verkligen skulle vilja redovisa, låter kanske lite konstigt men vill få bra på den. Så jag kanske börjar där på onsdag istället. Och ajuste, den skolan jag börjar i kommer säkert ha lov vekca femton medans den här kommer ha vecka sexton :( Så då kommer ju inte jag kunna träffa Linn lika mycket och sånt där, jaja nu ska jag nog fortsätta med matten. Skriver kanske mer när jag kommer hem. Kram ♥

Nobody is home

Sitter här hemma hos Linn nu, har ätit lasagne och bara haft  det mysigt (?) Linn sitter och kollar på "jag vet vad du gjorde förra lördagen" haha hon sitter där och skrattar hela tiden.Gårdagen vad väl helt okej, ganska rolig faktiskt. Imorgon är det skola, åh orkar verkligen inte. Sen så ska jag vara hemma hos min syrra hela veckan, trevligt. Har inte så jätte mycket att säga så skriver väl när jag kan, Puss


Min lilla fredag

Har inte bloggat något alls idag, men har inte orkat. Skolan var helt okej, slutade vid halv tre. Pratade lite med Julia eftersom att hon egentligen skulle komma till kungsängen. Men när jag kom hem så kunde hon visst inte och jag trodde att hela min dag var förstörd. Jag började fixa mig och sen kom pappa och hämta mig så åkte vi till coop och tog ut pengar, och sen så åkte jag till arken. Efter ett litet tag så kom Engel och Fanny.

Men efter ett tag så åkte jag och Engel till kunsgängen station för att jag skulle lämna en tröja till Chansin. Men när vi var framme så sa dom att vi skulle komma till kyrkvägen så då åkte vi dit, men sen så ringer dom och säger att vi ska till staionen -.- Vi vandrade dit i det här kalla vinter vädret, och jag kan ju bara säga att Engel inte var lite konstig, haha :) Efter att vi lämnat tröjan så åkte vi tillbaks, men vid coop så träffade vi Engels "kompisar". Så vi gick tillbaks till arken, och chillade galet där. Men sen så åkte dom andra hem och då skulle Engel egentligen sova hos mig, men hon fick tyävrr inte så då hämtade hennes mamma henne och jag gick hem. Ska äta lite på min chocklad och sen så är det läggdags, är ganska trött. Sen imorgon så ska jag nog träffa Engel och dom andra, i think, men får se. Puss så länge!


Tröttsamt

Usch, den här bloggen börjar kännas så tråkig. Men jag ska inte byta blogg för jag har lovat mig själv att inte göra det och då måste jag hålla det också! Har ju haft den sen januari så känns lite onödigt att byta, men ändå känns det som om att jag kommer btya blogg någon gång i år i alla fall.

Och jag vill ha en jätte fin design också, men men. Har kollat några avsnitt på the hills också. Nu är jag verkligen jätte trött, men måste välja kläder tills imorgon och sen ska jag bums in i sängen! Det ska bli så himla skönt att sova, jag älskar verkligen att sova, haha. Och imorgon så ska jag kanske vara med Julia, får se hur det blir med det. Hon kanske skulle jobba så då blir det ju lite små krångligt sådär. Ciao

Here we go

Tjenanixen, hah (?) Idag har vet varit så himla fint väder, och en ganksa mysig dag också. Fast inget speciellt hände precis. Kom lite försent för att tågen var försenade, men vi hade engelska.
 
Det var helt okej, men jag som egentligen hatar engelska. Orkar inte ta upp hela dagen, men på lunch rasten så gick jag, linn och gustav ut för det var så fint väder.
Och idag var det lite en sånhär "alla vara med alla dag" jätte skönt när det är så.Efter skolan så åkte jag hem till linn för att vi skulle göra våran låt, den heter "samir har inget liv". Haha och den är faktist jätte bra (a) Sen vid halv sex så började jag åka hem. Har precis ätit, men ska gå och hämta chokcladbollar snart tror jag, hoho. Skriver kanske senare. Kram!


Min kväll

Hej!
Gjorde inte så mycket mer ikväl förutom att prata med Linn och sen så kollade jag lite på mtv och åt lite mackor. Sen pratade jag med Anneli, sen duschade jag.Ja det är min kväll i stort sett, intressant jo jag vet :) Tänkte faktist gå och lägga mig nu, är jätte trött. Så ni får ha det så bra. "outfiten" är från förra veckan i onsdags, tror jag.


If feels good

Sådärja! Nu kan jag börja blogga mer, eftersom att jag har fått tillbaks min dator, hih. Idag var dagen rolig faktist. Linn kom i tid, det va ett tag sen. Men i alla fall så hade jag förstärkning i en halvtimma, jag satt och läste min otroligt roliga bok. Och sen fick vi se på dans och drama i en timme eller något sånt.

Lite senare mot dagen så hade vi jumpa, och det var faktist kul. Jag klättrade på en klätterväg, haha och jag gjorde ganska bra för att vara höjdrädd :$ Nej men jag kom nästan längst upp men sen fick jag panik. Efter skolan när jag skulle hem så fick jag sällskap av linn för hon skulle till kista. När jag kom hem så såg jag på beverly hills (är helt kär i det programmet btw) och sen så följde jag med pappa till kungsängen station. Och nu sitter jag här. Puss!


Tips

http://www.viraltrafik.se/?Bbecks
Om ni vill ha mer besökare så klickar ni bara på länken som är ovanför. Orkar inte beskriva hur man gör men allt står när man klickar på länken. Nu ska jag fortsätta med mitt arbete, Puss


Sunshine

Hejhej. Imorse så vaknade jag vid sju kanske, jag skyndade mig till bussen. Jag är så trött på att springa till bussen varje morgon. Men men snart så får jag sovmorgon eftersom att jag byter skola, hihi. Vi började för en halvtimma ungefär. Och idag var det sol ute också, lite kallt men bättre väder än igår. Nu sitter jag i skrivarverkstaden med Gustav och han har precis läst om en tjej som sa att hon kunde vara sig själ framför datorn? :s

Haha, hon var tydligen jätte blyg i verkligheten men på datorn så kunde hon skriva vad som helst. Vissa kanske är såna, men det är klart att man kan säga mer vid datorn än i verkligheten.  Men man kanske inte ska säga för mycket bara, hoho. Efter skolan idag så ska jag träffa mamma och vi ska åka och äta suhi. Sen efter det så ska jag bara hem och göra ingenting (?) Puss


Big brother

Hej! Nu sitter jag  i min syrras rum och vi ska alldeles strax kolla på big brother, åh älskar det! Men i alla fall så har jag inte gjort så mycket idag, jobbigt att åka ändra från bro till kungsängen hela dagarna. Men jag fick ju sällskap av Linn så jag klarade mig. När jag kom hem så hände väl inget specielt men lite senare mot kvällen så skulle jag till coop, eller
aaa jag mötte isabelle och vi gick en liten runda i brunna, trevligt trevligt.
 
Och sen när jag kom hem så kollade jag på tv och var allmänt lat. Men jag har märkt att jag verkligen är en lat människa, jag orkar aldrig göra någonting, lite små sorligt sådär. Men vad kan man egentligen göra åt att man är lat? Jag kan strunta i att städa mitt rum för att jag inte orkar. Men sen när jag ska upp och lägga mig så känns det som att jag inte har åstadkommit någonting, och jag verkligen hatar den känslan. Fast för kanske ett år sen så var jag verkligen inte såhär lat, är det kanske för att jag inte ha ork med att ta hand om allt, är det för mycket skola och för mycket bråk med kompisar?

Jag tror faktist att det kan vara en ganska stor anledning, man orkar bara inte något helt enkelt. Men ett sätt som får mig att må bra är att göra varm obóy med hur mycket grädde som helst och sen bara sitta och glo framför tvn. Jaja, nu har ni fått höra alldeles för mycket om mitt tjat om allt och ingenting, Nu ska jag försöka kolla lite på big brother och bara ha det mys. Kram

Lunch rast

Jaha, det är såhär jag tillbringar mina lunch raster. Hehe, nej men just nu så är jag hemma hos Linn eftersom att hon aldrig vaknade -.- Så hennes pappa skjutsade mig hem till henne och lilla jag fick väcka henne. Hon var ju helt död, men jag älskar henne ändå. Vi börjar tjugo i så vi måste åka snart. Men jag har inte ätit något på hela dagen, så min mage är helt död (!) Fast vi ska säkert äta något innan vi börjar åka till skolan.

Vi har bara data och ja jag vet inte vad mer vi har men typ två eller tre lektioner till tror jag? Sen så ska jag hem och städa mitt otroligt stökiga rum, och sen ska jag bara sova. Och ajuste, var det bara jag som blev sur när jag såg att det snöade igår? Men pappa sa att det skulle gå bort ganska snart, men när jag vaknar så är det ännu mer snö. Nej åh, jag vill verkligen att det ska bli vår nu. Vad skönt det var att blogga igen. Men ska inte blogga så mycket mer nu, Hejs!


Bloggning i skolan

Usch är trött på att blogga från skolan, haha. Men men vad ska man göra? Helgen har mest gått ut på att vara med Linn, och sen så har vu ju träffat andra också. Jätte konsitgt, för alltid när jag och Linn är så träffar vi alltid nya människor, hah. Men det kanske bara är för att hon är ganska prat vänlig, det kan jag också vara men ja :$ Och sen så igår gjorde jag ingenting. Sov mest bort hela dagen. Men sen så kollade jag på onte three hill och efter det så kollade jag och min lillasyster på mulan två. På kvällen så åkte jag och pappa till väsby för att ja fixa en sak (?) Men såklart så blir det aldrig som man tänkt sig, heh. Det slutade med att vi satt på mcdonalds och pappa satt och pratade om första gången han åt på mcdonalds, hahah! Och så kommer såklart inte linn till skolan eftersom att hon har något problem med att vakna på morgonen, jaja hoppas hon kommer ändå. Och lilla anneli åker till estland på torsdag, kommer sakna henne! Kisses, (och skriver bara när jag kan)










Give me summer?


14:14

Hej bloggisen. Har inte kunnat blogga alls eftersom att jag har varit hos min syster. Och som ni ser så kommer jag inte blogga nu på ett litet tag heller, eller jag bloggar när jag kan och när jag "orkar". I tisdags så åkte jag till min systers skola, och väntade på henne. Sen så åkte vi hem till henne och åt mat, och sen så somnade jag framför tvn. Sen gick vi och handlade mys och kollade på dh :) Sen igår och förgår så va linn hemma hos oss, men på kvällen igår så kom pappa och hämtade mig. När jag kom hem så var jag jätte sur. Men till slut så var jag med min syrra julia, vi gjorde toast och sen så kollade jag lite på big brother. Men blev så trött så att jag gick upp i mitt rum och sov. Nu har jag data och håller på med att göra en skolblogg, haha! Och jag kommer verkligen inte lägga ut den för den är bara liiite för pinsamt. Men i alla fall, så ska jag byta design snart. Eller jag har fixat en men den är lite för sommrig så ska vänta lite. Ni får ha det så bra och jag upptaderar väl någon gång. Puss

Bye

Skriver när jag kan igen

Sleepover

Tjolahejsan! Är hemma hos linn nu och hon sitter och är hur inne i att kolla på chuck, haha gullig som hon är. Men eftersom att det inte är mitt favorti programm precis så ska jag berätta lite om resten av min dag. Och eftersom att jag inte är hemma så kan jag ju inte skriva om något lite mer "intressant" eller klart jag kan men vet inte vad jag ska skriva om, om jag ska vara ärlig (a) Men hoppas verkligen att jag kommer på något så småningom. Men ialla fall på tal om vad jag gjorde efter skolan så var det så att vi åkte hem till linn. Vi åt muffins och sen så kollade vi på ugly betty, gossip girl och halva sex and the city. Sen så gick vi till vivo och köpte lite kex chocklad. Sen så gick vi upp på ett berg och bara satt och pratade. Ja, nu fick ni ju inte allt i detalj, men aja :) Så ska sova hos henne eftersom att jag inte orkar åka hem nu. Och sen imorgon hade jag tänkt att sova hos min syster, men bara om jag får av pappa. Men om jag sover hos min syster så kommer jag inte upptaddera. Kisses


Hihi

Kommentera mer?

Jag har matte

Jaha nu sitter man här och ska jobba med matten, inte kul men helt okej. Nu efter skolan så ska jag hem till linn och vi ska göra, ja det vet jag faktist inte. Men vi ska i alla fall äta chocklad muffins har hon lovat mig, hihi :$
Dagen började ganska så sent, eller helt okej kanske. Hade svenska och jag satt och jobbade med michelle. Eller vi gjorde nästan klart pappret vi fick men sen så satt vi och pratade om sommaren en hel del. Hon berättade om att hon hade en sommat stuga i gotland, åååh det vill jag också ha! Sen så hade vi no, då jobbade ju alla med sitt lilla miljö projekt.

 Men det går faktist inte alls så bra för mig längre. Ibörjan så var det full fart med det jag skrev, men sen efter att jag lämnade in det till fredrik (vår no lärare) och han har skrivit vad mer jag ska skriva om så går det inte alls bra. Eller helt okej, jag får nog till det litem bättre än vad vissa andra men jag vill göra mer. Så det blev väl mest att jag bara satt och kollade på bloggar på slutet, eftersom att jag inte hade någonting att göra. Sen hade vi då lunch, och kön var ju hur lång som helst. Men för en gångs skull så tänkte jag inte tränga mig. Men linn orkade inte stå och vänta så hon gick fram i kön ändå, och tur var det. För jag fick den sista maten som fanns, hihi. Eller jovisst så fanns det ju annat men det var ju bara äckligt. Sen så följde jag med linn och gustav när dom skulle jaaaa. Men eftersom att jag inte håller på med såna där "dumheter" längre så fick jag två kroner av gustav att köpa en klubba för, haha. Skriver nog mer efter jag varit hos linn. Och då ska jag försöka skriva om något mer intressantare. För just nu så ska jag fortsätta med matten, Puss.

"The city"




Sitter här i min säng och ruttnar framför datorn. I stort sett så är det faktist det enda jag har gjort, lite sorligt sådär om jag får säga det själv. Imorgon är det skola då också, inte kul. Jag är inte så skoltrött men att gå till skolan är ju inte precis det roligast om man säger så. Har inga planer för imorgon heller, brukar inte göra så mycket efter skolan, bara ibland när jag orkar. Tycker ändå att det är ganska skönt att bara åka hem på direkten och bara ta det lungt. Fast ioförsig så  kan det bero på att jag bor så långt ifrån min skola. Imorgon kommer jag ialla fall få veta hur bra mitt lilla "miljöprojekt" var. Det ska ju bli spännande att se, hah! Tog lite kvälls fika och kollade på the city för inte en sån lång tid sen. Det är ett nytt program på mtv. Har fakitst tröttnat lite på the hills och jag tycker det är så skönt att variera med program. Annars fastnar man ju bara på ett. Så har det alltid varit med mig, måste variera. Ska ta ett glas juice nu och städa upp mitt rum lite, annars blir pappa lite små sur på mig. Kramisar

My life

Jag skrev ju i ett inlägg att jag kanske skulle skriva lite mer om mitt liv eller ja lite andra saker än min vardag hela tiden, så ja nu tänkte jag skriva lite om mig och mit liv. Och ajuste varning för kanske ett ganska långt inlägg.
Mja, vart ska jag börja? Jag heter Rebecka Nordberg och är 14 år men fyller 15 det här året. Jag föddes den 18 november 1994 i södertälje. Min mamma heter inna och min pappa heter peter. Jag är 25 % rysk, 25 % ukrainsk och 50 % svensk. Fast ser inte ut som att komma ifrån något av dom länderna som jag kommer ifrån, haha! Då hade jag också två stora systrar som heter alina och darja. Alina är älst av oss alla, hon är åtta år äldre än mig tror jag, medans darja bara  är tre. Vi är inte hel syskon, utan vi har bara sama mamma. Men i alla fall så flyttade vi till jakobsberg ett tag.

Kommr ihåg att vi bodde mitt emot den där bion i jakobsberg centrum, haha. Men sen tyckte dom väl att vi skulle flytta till ett litet större ställe så då flyttade vi till brunna som ligger i kungsängen. När jag var mellan 5-7 år eller något sånt så skildes mina föräldrar. Kommer inte alls ihåg mycket från den tiden, har mest bara hört saker. Det var väldigt jobbigt för alla, men speciellt för alina för då var hon ju tonåring. Pappa gifte om sig med en kvinna som heter Lise-lotte. Det var ingen ny människa precis, utan det var någon vi kände sen förut. Hon hade redan tre barn, och en av dom hette julia. Julia och min syster darja brukade leka också, så jag var ganska bekväm med dom. Fast ioförsig så brukade darja och julia alltid hitta på massvis med bus och när min pappa fick reda på det så skyllde dom allt på mig, haha. I början av när pappa och mamma hade skilt sig så både jag varannan vecka hos mamma och andra veckan hos pappa, men eftersom att min mamma inte mådde så bra och min pappa jobbade så mycket spenderade jag mycket tid i västerås med min farmor och farfar. Både darja och alina hade bestämmt sig att bo hos min mamma, och när jag väl fick bestämma vart jag skulle bo så bodde jag hos min pappa. Då var jag ungefär tolv skulle jag kunna tro, och vi hade redan flyttat till en fin villa i brunna. Finns väl inte så mycket mer att berätta om familjen förutom att lise-lotte och pappa fick också tre barn tillsammans. Först alexander som är fem år nu, men han fyller sex till sommaren. Och sen så har vi tvillingarna som heter isabell och timohty som fyllde fyra i januri. Har inte berättat så mycket om mina kompisar så jag kan ju berätta om anna.

Hon och jag har känt varandra, ja så länge jag minns faktist. Vi gick i samma dagis och kyrka när vi var små. På dagiset så retade anna mig faktist men sen så blev vi bästisar, haha ingen anning hur det blev så men jag tycker ialla fall att det var bra hur det blev. Så anna är min äldsta kompis, och jag har fortfarnade kontakt med henne.Hon betyder allt för mig, och när man väl öppnar sig för henne så får man så mycket tillbaks. Vet inte hur många gånger hon och jag har suttit och håltl på att gråta för vi har skrattat så mycket, och alla knasiga idéer vi får när vi är med varandra. Sen har jag ju massa andra som tillexempel nicole, gabriella och sarah som jag inte alls har kontakt med idag. Jag har nicoles msn, men vi pratar nästan aldrig längre.Sedan jag såg henne var i sommras och det var på ung 08 och då hälsade jag bara och sen så gick jag vidare med mina kompisar, och gabriella ser jag ganska ofta för hon bor i tibble men vi hälsar inte ens på varandra längre, och sarah har visst flyttat till uppsala och har inte hört från henne på hur länge som helst. Eller jo henne träffade jag också i sommras på ung 08 men det var bara ett hej det med. Lite synd hur man faktist kan tappa kontakt med vissa människor som betytt så mycket för en. Men i alla fall så rebecca och julia träffade jag i femman för första gången, men vi blev inte kompisar förens i sjuan. Fast jag och julia fick inte en riktigt bra kontakt med varandra försen i början av åttan kanske.

Och rebecca och jag har egentligen aldrig varit så mycket mer än "klasskompisar" men hon är riktigt rolig faktist. Linn träffade jag nog i sommras skulle jag tro, fast det var bara att vi hade samma kompisar så det var väl bara så att man sa hej till varandra och så inte mycket mer med det. Sen så började hon i samma klass som oss och tillslut så blev vi riktgt bra kompisar, så bra kompisar att vi kallar varandra för soulmates. Men såklart så kan jag säga att jag har bråkat en heldel med linn, eller vi kan bli så lätt sura på varandra. Sen så har vi ju då också felicia, henne träffade jag i skolan. Eller egentligen i slutet av sommaren, hon skulle börja i samma klass som oss. Men det var bara att vi hälsade på henne för hon kände en tjej som jag då också kände. Första skoldagen så gick jag och anna och mötte henne vid vivo, sen gick vi alla till skolan tillsammans.

Jag vet att felicia var väldigt nervös men ända sen i början av skolgången har man fått så mycket minnen med henne. Och sen så har vi ju anneli också, och jag kan ju börja med att säga att det är lite pinsamt att säga hur vi lärde känna varandra, haha men det var faktist genom playahead. Efter ett litet tag när vi hade chattat med varandra  så bestämmde vi oss att träffas. Kommer ihåg att jag träffade henne på kungsängen station och sen tog vi tåget in till stan. Och på tåget så blev det en sån där liten pinsam tystnad, men sen så satt vi och pratade om vilka irriterande lärare vi båda två hade, haha lite små sorligt sådär. Sen tog det ett litet tag tils vi träffades igen, men vi har massor med minnen tillsammans, och hon är verkligen en sån bra vän. Sen så har jag ju också andra kompisar, men som jag inte har den bästa relationen med. Som man bara är kompis med genom andra.

Som alexandra, isabell och veronica tillexempel. Men jag kan faktist säga att jag ändå känner veronica ganska bra, har varit med henne många gånger när jag varit med anneli. Har inte så mycket mer att berätta. Ni har fått veta på det mesta. Men jag har uteslutat lite personliga saker, och sen så har jag ju inte berättat så mycket om hur det är just nu och sådär. Men det är något som ändå är ganska personligt, men om det är något mer ni vill veta så ör det ju bara att skriva en liten kommentar. Annars når ni mig via min msn. Sen vill jag ocskå tacka min familj och alla mina vänner, för man ser verkligen efter ett tag vilka som betyder mest.Har så himla mycket mer att berätta, och jag kanske skriver ett til inlägg någon gång lite mer detlajerat och kanske lite mer dom bra och dåliga tiderna, men just nu så känner jag att inlägget redan är för långt, haha! Puss


The unborn

Tjenis penis. Kan börja med att berätta lite om den där filmen som jag och anneli såg igår. Den hette "the inborn" och handlade om en tjej som var tonäring eller gick i gymnasium eller något sånt skulle jag gissa på, men ialla fall så hade hon en tvillinbror som inte hade fötts, eller han dog i sin mammas livmoder. Och därefter så händer massa läskiga saker. Men en riktigt bra skräckfilm. Åh jag älskar verkligen skräckisar, dom är så bra! Fast det som var lite små läskigt var att den också har hänt på riktigt stog det. Men det såg vi ju inte efter att vi hade sett den, haha. Men annars har inte hänt så jätte mycket idag faktist, vaknade vid elva av att min pappa hade bombat mig med sms och att han hade ringt. För jag skulle nämligen hjälpa till med att dela ut tidningar. Så jag sprang till bussen för den skulle gå om bara någon minut. Men när jag väl kom till busshålplatsen hur anfåd (eller hur det stavas) så går inte bussen försen om femton minuter :s Förutom det så gick resan hem bra, men det tar så lång tid att åka från täby till kungsängen, och det är jobbigt. Sen har jag bara delat ut tidningar, egentligen så skulle jag träffat isabelle men har inte orkat göra någonting, så det får väl bli en annan gång? Mja vet inte riktigt vad mer jag ska skriva. Kanske skriver lite mer om mig och mitt liv, så det kanske blir lite mer intressant? Och sen funderar jag på att byta blogg men är inte hundra på det, får se.






Läggdags snart

Kvällen blev nämligen så att vi kom hem till anneli vid sex sju tiden ungefär. Vid kanske halv åtta så skulle vi skynda oss till kjonsum eftersom att vi skulle köpa frukt så vi kunde göra fruktsallad till melodifestivalen. Och såklart så fick lilla anneli världens humörsvängningar dit. Först var hon så himla sur, skrek på mig och mja hon stog på gångvägen och skrek helvete, att det blir så här och massa. Det var nämligen så att hennes såkallade "sötnos" sa något som inte var det bästa om man säger så. Men i alla fall så när vi var vid konsum så var det stängt *yey* Då blev hon förstås ännu argare, haha men när vi ska gå till ica som ligger lite längre bort så började hon plötsligt få tårar i ögonen.
 
Men i kassan så började hon skratta jätte mycket bara för att vi köpte frukt, haha och hon som klagar på mig att jag skämmer ut henne. Vi kollade på melodifestivalen och den som vann tycker jag faktist inte skulle vinna, fanns ju liksom bättre. Så båda två blev lite besvikna, och hennes låtsasbror alfred blev också ganska besviken om man säger så, hah! Vi gick sedan ut på hennes veranda med ett glas coola och bara satt och pratade om människor vi sakna, konstigt hur människor bara kan förändras. Jovisst alla förändras och byter stil och sånt där, men vissa blir helt annorlunda som man aldrig kände dom. Efter ett litet tag så gick vi ner till annelis rum och kollade på the unborne. Riktigt ryslig film, men så himla bra. Orkar inte ta upp vad den handlar om just nu men kanske gör det senare. Nu ska jag ta bort mitt smink och sen ska vi sätta på en ny film. Kisses!

Segt

Vi är fortfarande hemma hos mig. Fast att vi skulle åka för länge sen. Bussen går 17:01, vi kunde bara gått till emaljstigen men lilla anneli hade visst så ont i benet så vi väntade. Vi hann äta i alla fall, det var ju bra antar jag. Och eftersom att chansin antagligen va i sumpan (?) så måste jag ha hans tröja, kanske lånar ut den till anneli snart eftersom att han aldrig tar den -.- Jaja, nu ska jag inte blogga mer. Puss

Lördag 14 mars

Har inte orkat blogga så mycket eftersom att designen var så dålig. Men nu är den bra, och det var anneli som fixade den, så tackar. Vill inte ens ta upp gårdagen men den var väl helt okej antar jag. Nu väntar jag på anneli som tar bort sitt smink från igår. Båda två somnade med smink, och sen på morgonen när man vaknar så känner man sig så äcklig, hatar när det blir så. Den här morgonen har vi inte gjort mycket i alla fall. Vi har bara legat i sängen, ätit frukost och sen så har jag duschat också. Snart ska vi nog åka till täby och kanske träffa någon av annelis kompisar (?) Men innan det så måste jag nog åka till tibble och lämna chansins adidas tröja. Ikväll så ska jag kanske sova hemma hos anneli, då ska vi kolla på finalen i melodifestivalen. Har inte sett ett enda, eller jo jag gjorde det på alla hjärtans dag men då kollade jag bara lite halv hjärtat. Ska nog fortsätta med att fixa migg nu. Puss!


Skynda

Nej nu måste jag verkligen jalla walla. Ska åka och möta anneli eftersom att hon inte fick skjuts. Så måste sminka mig och sen så ska jag byta kläder också. Vet inte riktigt vad som händer ikväll, haha såg på annelis blogg att hon ville träffa sin bebis (?) Hih, så mja det kanske vi gör om hon vill det. Får väl se vad som händer mer. Laaaaaater

Våran låt


Sorry

Tjosan bloggen. Har inte alls orkat blogga igår men nu är jag tillbaks. På skolan hände inget speciellt, bara vanlig dag typ. Men ibland blir jag bara så trött på folk som leker hela tiden, men men. Och sen vill jag bara skriva till en som jag hoppas den vet vem den är, att jag är inte sur på dig, men jag tycker bara inte att det är jag som ska säga förlåt när jag bara försökte vara snäll ;s Aja, nog om det. Fick gå hem tidigare idag, för att felicia skolkade och jag hade ingenting att göra på dator lektionen eftersom att vi två jobbar tillsammans. Så jag åkte hem och nu sitter jag här. Har ätit såna här chocklad mackor, åh dom är så himla goda. Haha, men anneli ska komma hem till mig vid sex. Så tills dess ska jag inte göra så mycket. Kramis


Orkar inte

Har ingen ork att blogga just nu, Så tror att det är blir det första och sista inlägget för dagen. Har inte gjort så mycket idag. Bara varit i skolan, och sen när jag kom hem så kollade jag först på dom gammla avsnitten av beverly hills med syster, och sen så mja har jag bara varit nere hos henne tills nu, hihi. Fick verkligen ett sug på att städa. Så ska rensa i min garderob och sen så ska jag dammsuga så jag får fint i mitt rum. Och om jag tog med mina svenska böcker ska jag plugga lite med det också. Pusshej

                              


Dags att sova

Nu ska i alla fall jag hoppa in i sängen. Kollade på dh, åh jag bara äääälskar det! Har bajs ont i min rygg också, jag tror nog att jag sitter vid datorn för mycket. Och ajuste, önska mig lycka till på no provet. Tro mig jag behvöer det!

Nothing

Hej igen bloggis. Har faktist pluggat lite och känner att jag kan ena delen av provet ganska bra. Jag gjorde ju det här provet för någon vecka sen så jag har provet hemma så jag kan se alla frågor och sånt där. Men andra delen är inte så bra. Ska börja plugga mer med det snart, och sen så är det ju dh om en timme, som jag inte får missa. Igår pratade jag med min pappa också, och jag kanske ska få åka till island och häla på anna. Inte säkert men jag hoppas verkligen att jag får. Hoppas jag får minst g på det här provet, skriver väl vad det blev sen. Nu ska jag läsa igenom dom hundra sidorna igen. Puss


Plugg & städning

Åkte hem från skolan vid ett kanske. Även fast att det bara var någon lektion kvar, tyckte faktist det var ganska skönt ändå. Åkte hem till mamma en snabbis men åkte sen till pappa igen. Så mja nu sitter jag här. Ska faktist börja med att plugga och sen så ska jag städa mitt rum. Det ligger kläder överallt. ¨Men skriver nog mer ikväll för nu är det verkligen plugg time, har ju prov imorgon. kram


Empty

Tjenis penis. Haha det börjar nästan bli en vana att blogga i skolan. Men vi sitter ganska ofta vid datorn nu när vi har sånt här miljö projekt så då kan man ju lika gärna skriva lite? :) Jag ska nog åka hem från skolan idag för jag har verkligen jätte ont i magen. Och sen så är jag nästan klar med mitt projekt. Så jag vet inte alls vad jag ska göra. Eller jag måste skriva lite till, och sen måste jag också skriva om vad jag kan göra för att få en bättre miljö. Min lärare gustav min lärare sa att jag kunde sluta äta kött -.- Haha nej det tänker jag inte göra säger jag bara. Ska hem till mamma idag så kommer nog inte blogga så mycket.
För när jag kommer hem så ska jag plugga och på kvällen är det ju desperate housewifes som jag inte får missa, missade ju förra programmet. Nu ska jag gör klart det sista. Skriver kanske mer sen. Och jag hann inte ta någon outfit bild imorse. Men jag har bara ett par ksss mjukisbyxor ett linne från h&m och sen en svart tjock tröja från h&m, inget speciielt. Kramis


The last one

Jaha, det här blir sista inlägget. Ska alldeles strax gå och tvätta av mitt smink och sen så ska jag läsa lite i no, och sen är det dags för sängen. Blev väldigt många inlägg på bloggen idag märker jag. Nu har jag fixat nya headern också, inte den finaste men den funkar väl (?) Godnatt bloggen. (Dagen outfit på bilden)

         

Varför pluggar jag inte?

Egentligen borde jag sitta förfullt och plugga på mitt no prov. Men jag har jätte svårt för no, det är verkligen inte kul. Eller bara när vi har olika teman, som nu tillexempel. Då sitter man ju bara och skriver fakta och sånt där, men det här som jag har prov på är så svårt. Ska läsa igenom det några gånger innan jag sover och imorgon så skulle jag egentligen vara med felica, men eftersom att båda måste fixa det här provet så träffas vi på torsdag istället i think. Men nu har anneli skickat bilderna så nu blir det minnsan en ny header. Puss!


                      


Snabbt inlägg



Här får ni en bild på min super söta lillebror, love him! Måste plugga snart och sen så ska jag också fixa min header, hoppas den blir bra. Skriver lite senare. Hej så länge.


En rubrik

Hej, har precis kommit hem till anneli. Vi ska bara vara hemma hos henne eftersom att hon skulle visst till sollentuna snart. I skolan så blev det ett litet tjaffs på morgonen,  och ja hela dagen nästan. Kan vara lite irriterande ibland men om man tänker efter så händer det nästan alltid någonting varje dag. Jag var i alla fall med felicia hela dagen typ. Vi sprang runt och larvade oss hela dagen. Och mja vad hände sen? Haha, nej men det var en ganska vanlig skoldag egentligen. Och sen när jag skulle till täby så fick jag lite sällskap av michelle, trevligt trevligt. Skriver nog mer när jag kommer hem. Kisses

12:31 Är i skolan

Hejhej, är i skolan nu. Jag och felicia har precis varit och ätit, det var pyttipanna om någon ville veta, haha. Vaknade kanske kvart i sju eller något sånt hann sminka mig och allt sånt där men hann inte äta så jag var jätte hungrig. Dagen började med att vi hade svenska, hur tråkigt som helst. Jag hatar verkligen svenska. Men jag satt mest och pratade med felicia, så fick inte så mycket gjort. Men ska jobba med det hemma istället. Och sen så håller vi typ med om ett projekt i skolan om miljön. Började med det idag och jag har faktist gjort jätte mycket. Är nästan klar med det men måste bara fördjupa mig lite mer. Jag skriver speciellt om växthuseffekten, det är väl inte det roligaste men det funkar faktist. Efter skolan så ska jag träffa anneli men vet inte hur länge jag kan vara med henne eftersom att jag har hur mycket plugg som helst. Måste verkligen skriva upp allting så jag kommer ihåg. Skriver väl mer när jag kommer hem. Puss

                              




Dags att gå till sängs

Först vill jag ta bloggpaus och sen inte, vet inte vad det är med mig :s Får väl se hur jag gör. Men för tillfälet så har jag inte bloggpaus i alla fall. Har inte gjort så mycket än att duscha, sitta vid datorn och kollat på film. Egentligen borde jag plugga men jag har inte hunnit, så jag ska fråga om jag får göra provet på fredag istället. Inte säkert att jag kommer få det men jag vill verkligen inte få ig i det provet. Fast även fast att jag får det så kan jag ju ändå få godkänt i no. För jag brukar nästan alltid vara på lektionerna nu för tiden, och om jag är det får jag minst g, men det är klart att man vill få vg eller mvg. Men tror inte det blir så eftersom att jag inte alls är bra på no. Och på torsdag så ska jag besöka den nya skolan, hm roligt (?) Nej nu ska jag sova, är inte så trött men vill verkligen komma upp imorgon. Kramisar


Dresscode of the day

Funderar på att ta bloggpaus, men är inte säker,
Bjuder i alla fall på min outit, puss



00:09 Slarvigt inlägg

Hejsna bloggis, kom hem för ett litet tag sen. Kan ju skriva lite om igår och idag. Efter skolan så åkte jag hem till anneli, egentligen så skulle vi mötas inne i stan men eftersom att anneli är segast i världen ibland så åkte jag till henne istället. Efter att jag varit hos henne så åkte vi till kista. Först åt vi och sen så skulle anneli klippa sig. Efter det så skulle vi kollat på bio, men vi pallade inte så vi köpte glass och åkte hem till anneli. Hennes två kompisar rebecka och yen skulle komma lite senare också eftersom att dom skulle sova där dom med. När dom kom till anneli så kollade vi på halva the grudge tre men sen så orkade ingen se mer på den. Och idag så blev vi väckta av rebecka kanske vid tio eller något sånt :s Men i alla fall så åkte vi till näsbypark och köpte godis, och efter det så åkte vi in till stan för anneli skulle köpa lite grejer. Sen så åkte vi till java, och var där ett litet tag. Efter det så åkte vi hem till anneli, men då var jag visst tvungen att åka hem. Så mja nu sitter jag här, ska alldeles strax gå och äta. Det här blev ett ganska så slarvigt inlägg eftersom att jag inte orkar skriva i detalj. Kyssar


Jag får damp

Jaha, nu dampar den här bloggen sig. Så jag kan inte byta bakgrundsbild -.- Egentligen vill jag typ ha en lila men jag kan inte fixa det just nu. Vet inte om det beror på bloggen eller skolans dator. Men ni får nöja er med den så länge, pusshej

18:43 & Jag är redan trött?

Ja jag kan väl börja med att säga godnatt bloggen. USch, jag är hur trött som helst. Tycker faktist att det är väldigt konstigt eftersom att jag inte ens har gjort så mycket idag. Fast iofösig så somnade jag vid halv tolv igår och iförgår så somnade jag klockan sju, kan det bero varför jag är så himla trött? Jag måste bara säga att felicia kan verkligen få mig på bra humör ibland. En av dom tokigaste människorna jag träffat faktist (ta det posetivt) nyss skickade hon ett sms att hennes dator hade dött av att hon itne hade batterier och en ledsen gubbe. Haha, vet inte varför jag tycker sånt där är kul ens. Menmen, jag är ju som jag är? :s Nej, nu ska jag fakist sätta på mig pyjamas och sedan gå och lägga mig, vi hörs imorgon. Langar pussen. Bjuder på en skit sexig bild på mig, haha

                    

Läs det bara

Spegel, spegel på väggen där, säg mig du vad skönhet är. Ska man se ut som en pinne och känna sig inne?  Ska man tro att man é cool bara för att man köpt ny kjol?  Läppstift, mascara och kajal
vi har för stora skönhetsideal. Varför få skuldkänslor stora, och bli kallad hora. För att man ser ut så man gör och bete sig som man bör? Tjejer sminkar sig i hopp för att en snygg kille skall dyka upp. Killar borde titta vad som finns inuti och få reda på allt det sköna där inne i.Nej, skönhet är vad som finns inuti. Resten kan man skita i.Spegel, spegel på väggen där, jag vet nog vad skönhet är...


     


Måste plugga, på riktigt

Det finns inte så mycket att göra förutom att blogga, så mja här kommer några till inlägg. Har inte hunnit äta, för jag har fastnat framför min dator. Men direkt efter det här inlägget så ska jag gå och se vad som finns i vårat kylskåp. Måste plugga också, har ganska mycket att göra. Först så måste jag plugga riktigt mycket till no omprovet som jag har på måndag. Och jag vill verkligen få godkänt. Har bestämt mig att det inte ska bli så att jag tränar en dag innan utan jag ska börja idag. Och sen så i lovet, får se hur mycket jag hinner bara. Eftersom att jag ska vara hos anneli på frdag och lördag, och sen på södags kvällen så skulle jag ju till linn för vi skulle se på desperate housewifes tillsammans. Haha båda två somnade innan det i tisdags. Inte så konstigt eftersom vi både hade varit uppe hela långa natten, allt man vill göra då är att sova. Sen så måste jag plugga lite till gramatik provet i svenska som vi har snart. Dom har inte bestämt när ännu, men får väl se. Upptaderar senare, hej så länge.


Städat rummet

Sådärja, nu har jag städat mitt rum. Och sen lite i köket också, ska nog ta något att äta alldeles strax. Har inte ätit någonting förutom blåbärspaj. Den var riktigt god, funderade på att göra kladdkaka. Men jag var inte riktigt sugen på det, konstigt jag som alltid brukar vara sugen på chocklad, hah.

Bilder på mitt rum före & efter;








Never take someone for granted

Tjenis penis eller något. Har nästan inte gjort något idag, förutom att gå till skolan och sen åka hem. Fast att jag hade lite ont i magen så hade jag och linn riktigt roligt, hahah! Men sen så åkte jag hem i alla fall. Kunde inte blogga igår för att jag inte fick låna min dator av min syster.Wellwell, nu är jag tillbaks hemma hos pappa och då ska jag blogga så mycket som jag kan. Har fixat lite med designen också, men vet inte riktigt om jag ska ha den såhär. Kanske gör om den lite senare om jag orkar det, får se hur det blir. Ska inte göra så mycket mer i dag än att sitta vid datorn, plugga, och städa. Japp så är min torsdag, hih. Kisses

 


Frågelista typ

Slänger in en frågelista

PERSONLIGT
Namn: 
Rebecka Nordberg
Födelsedag:  18 november
Smeknamn:  Beckiiiz och Ck
Ögonfärg:  Bruna
Hårfärg:  Mörkbrunt
Längd:  1.63 kanske
Högerhänt/vänsterhänt:  Högerhänt
Stjärntecken:  Skorpion
Skostorlek: 36 - 37
Är dina föräldrar skilda:  Yes
Dålig vana:  Vet inte

FAVORIT
Färg:
  Har många
Sport:  Ehm, det är kul att se på hockey :)
Godis: Chocklad såklart 
Affär: Många
Helgdag: Vet inte
Årstid: Summer time

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär:
Ja
Rymt hemifrån:  Näe
Sovit utomhus: Hih ja
Spytt i skolan: Haha jo jag tror det
Gjort något dumt som du skrattar åt idag:  Ja
Varit på scen:  Ja typ
Retats: Mhm

DU
Svär:
  Ibland
Sjunger bra:  Oh ja absolut
Duschar dagligen:  Aaa, typ
Vill gifta dig:  Japp
Kommer överens med dina föräldrar:  Ja ganska faktist
Äger en ipod: Näe
Sover med gosedjur: Hih nej

 THIS OR THAT
Pepsi/cola:
Cola
Mcdonalds/burger king:  Mcdonalds
Choklad/vanilj:  Chocklad
Jordgubbar/blåbär:  Jordgubbar
Kött/vegetarian:  Kött
Tv/film:  Film
Adidas/nike: Adidas
Kakor/paj:  Kakor

KAN DU
Gå ner i splitt:
  Nej
Skriva med båda händerna:  Tror det
Vissla: Nej
Blåsa en bubbla: Ja faktist :)
Ha dina ögon i kors: Ja
Nudda näsan med tungan: Neh

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade: 
Vet väl inte
Du pratade i telefon med:  Mammsen
Du kramade: Anneli
Du skällde på: Linn säkert, haha
Du sportade med:  Kommer inte ihåg

SENAST DU
Skrattade:
  Igår
Grät: Kommer inte ihåg
Filmen du såg: Vet inte

VAR ÄR DU?
Vad ser man utanför ditt fönster:
Grann huset, och massa snö
Lyssnar du på musik nu: Nej, har ont i huvudet ;[
Vad har du på dig:  Mina rosa pyjamas byxor, och en t-shirt från texas
Vad är det på din musmatta: Har ingen

ÖVRIGT
Hur många kuddar sover du med:
Två stora och sen massa små kuddar
Dricker du mjölk:  Sometimes
Person du hatar mest: Ingen
Vad borde man uppfinna: Hah ingen anning?
Är du ett hälsofreak: Nejdet skulle jag inte kalla mig för
Vilket är det värsta vädret: Slaskigt, som det är nu


Jag spyr på den här dagen

Jaha, det här var verkligen en sån där dag som man helst bara vill glömma bort. Eller asså skoldagen var väl helt okej. Jag kom dit i tid och allt sånt, det började med att vi hade två dubbla no lektioner. Och fast att min hjärna var helt trög så gick det bra ändå. Har omprov på kemi provet på måndag nästa vecka också. Då måste jag få godkänt. Så ska börja plugga på det imorgon eftersom att jag inte har tid idag. I alla fall vid lunch så gick jag och felicia hem till henne och åt där, och jag var helt seriöst så himla trött. Sen hade vi dator men det var ganska kul för jag satt bara och läste massor med bloggar, hah (a) Men grejen är det att jag fick göra det. Men sen kom jag och felicia på att vi skulle göra en blogg, så den ska vi börja fixa på nästa data lektion, trevligt värre. Sista lektionen hade jag jätte ont i huvudet också, så efter halva lektionen la jag mig vid sofforna med felicia och linn. Vi hade bara lite tjejsnack, haha. Sen åkte jag hem och jag har nyss duschat. Imorgon ska jag nog till mammsen, saknar henne så mycket. Puss


Goodmorning bloggis

Hej, ehm har inte alls sovit någonting i natt. Inte bra, men kunde bara inte ;s Men nu har jag i alla fall klätt på mig och ätit frukost. Ska bara sminka mig och borsta tänderna sen är jag klar för skolan. Får väl sova lite påvägen dit i guess. Sitter här och lyssnar på depp musik, hih. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har inget speciellt på mig heller så jag lägger bara in en dagens skulle jag kunna tro. Skriver väl mer sen. Kram, becku

Dagens outfit; Byxor från cheap monday, ett vitt linne från gina & sen en tröja från usa
Dagens humör; Skiiiit trött
Dagens frisyr; Uppsatt i en bulle
Dagens låt; Shrek låten, halleluja
Dagens bästa;One tree hill, hah
Dagens sämsta; Ingenting


Hjälp mig?

Har aldrig varit så bra på det här med designen. Kan lite men blir aldrig något fint. Om det är någon som är bra på sånt här med design, kontakta mig på [email protected].


The outfit of the day

Ja såhär såg lilla jag ut idag då,
men nej nu måste jag verkligen sova, hejs.




Sov gott allihopa

Orkade faktist inte alls blogga när jag kom hem, och funderade på att inte göra det alls. Men gör det nu ändå precis innan jag sover. Är inte alls så trött, kanske är uppe en halvtimma till men jag vill verkligen gå upp tidigt imorgon så jag ska försöka sova ändå. Eller först ska jag ladda in lite ny musik, om någon ville veta det :) Ingen anning om vad som händer i helgen, eller efter skolan på fredag så ska jag vara med anneli i alla fall, det har vi bestämt. Hon ska till frisören och klippa sig och sen så ska vi på bio tror jag. Nu orkar jag inte blogga mer. Pussen

Alone again

Vill inte kan inte mera, jag vet att det finns flera

Inte mycket till rubrik

Bajs på designen ... Men den får duga för tillfälet :) Jo jag kan ju berätta att det inte gick så jätte bra med det här att vända på dygnet. Eller jag höll mig till kanske sju på morgonen eller något sånt. Men sen så bara somande. Så jag kanske har sovit fem timmar eller något sånt. För jag vaknade av att jag hade fått sms från anna och anneli. Och anna ringde mig efter en  kvart typ. Kommer saaaaaaaakna sönder henne! Men jag får vara glad att jag fick träffa henne lite i alla fall. Och hon måste komma till påsk. Annars kommer jag börja stor böla, orkar inte att hon ska bo så långt ifrån mig. Bajsar på det ;[
Men nog pratat om det, kan inte blogga så mycket. Jag måste nämligen jalla walla för jag ska till stan och träffa anneli. Ett ganska bra tag sen jag träffade henne. Kisses


0:4 42 - är det någon idé att sova?

Cool som jag är så kunde jag inte somna. Så jag började prova massa kläder och tog bilder, haha. Men sen kommer pappa in och sa att jag skulle lägga mig. Men jag kan inte somna, eller jag har faktist inte gett det ett försök men pappa kommer ändå inte kunna väcka mig i tid imorgon, och jag vill verkligen vända tillbaks på dygnet före skolan börjar. Har en jobbig vecka framför mig. Jaja, fixade lite på photoshop också. Är inte alls duktig, men förändring blev det väl?

Såhär blir resultatet efter photoshop, riktigt ball är bilden...hah

Åh jag blir galen

Hej bloggen, hann inte blogga innan vi gick hem till anna. Men i alla fall så vaknade vi kanske vid två eller något sånt. Sminkade oss och hela skiten och sen så gick vi hem till anna. Det var super mysigt, vi kollade på shrek den tredje och åt massa godis chips och hela röjet. Kom hem vid tolv ungefär, men jag har ju studiedag imorgon så det är ju bra det. Fast ja ghar verkligen panik ångest för jag vet inte om jag ska försöka sova eller om jag ska vara uppe hela natten, vet verkligen inte hur jag ska göra. Plus att jag har jätte svårt med att vända tillbaks dygnet. Men ska nog sätta mig i min säng och droga tila teqila, har bara några avsnitt kvar. Sa ju att jag skulle lägga in bilder också, men nu är det nämligen så att linn laddade aldrig in bilderna på min dator. Så vet inte riktigt när jag får dom :| Wellwell, får väl dom snart hoppas jag. Puss


Jag har tråkigt

Bläddra ner i din kontaktlista,
tänk på någonting och stanna på någon kontakt.

1.Har du strulat med hon/han ?
Anna, hihi nej
2.Har du känslor för den hära personen ?
Falle, hah nej verkligen inte

3.Brukar du vara med denna person? 
Alexandra, nej bara när jag är med linn

4.Sover du ofta med hon/han? 
Darja, haha mja ibland

5-Är hon/han ful? 
Emilia, nepps

6.Beskriv hon/han med tre ord:
David, kan inte känner inte honom längre

7.När var du senast med henne/honom?
Linn, idag

8.Älskar du han/hon? 
Saga, nej känner inte henne så bra

9.Har du träffat den hära personen? 
Anneli, japp massor med gånger

10.Är hon/han fjortis? 
Gabriella, haha nej

The movies

Sa ju att jag skulle skriva lite om filmerna som vi såg på i fredags. Eftersom att jag inte sover nu heller så kan jag lika gärna berätta vad dom handar om och och dom var bra och så, enjoy

Changeling
Christine Collins är en ensamstående mamma vars 9-årige son Walter en dag försvinner spårlöst. En månad senare återlämnas han till den förtvivlade mamman. Men, den 9-årige pojke som återvänt är inte Walter och nu börjar Christines maktlösa kamp för sanningen om vad som egentligen hänt. Filmen var riktigt bra, lite seg i början men när man väl kommer in i den så älskar man den. Väldigt sorlig, men ja om man är på depp humör så är det en ganska bra film att se. Det är verkligen en film som jag rekomenderar.

Seven pounds
Ben jobbar som skatteutredare och är djupt deprimerad efter hans frus bortgång. Han har svåra skuldkänslor för de misstag som han begått i det förflutna. Han beslutar sig för att ta sitt liv, men innan han gör det så ser han till att hjälpa sju andra personer som hamnat fel i tillvaron och förändrar deras liv för alltid. Under tiden träffar han Emily, en vacker kvinna med hjärtproblem och blir förälskad.
Hans planer blir mer dunkla och svåra att genomföra. Mjo säger inte förklaringen allt? Haha, nej men jag tyckte filmen var ganska trög ärligt talat. Jag blev lite trött av att sitta där och kolla på filmen. Men efter jag hade sett hela filmen så tyckte jag ändå att den var väldigt bra, och handlingen den var inte så dålig den heller. En film som jag också kan rekomendera, men inte den bästa.

 &

Grattis till min käraste vän

Ja eftersom att jag inte sover vid den här tiden så kan jag ju lika gärna passa på och säga grattis till anna som fyller femton år idag, byxmyndig blir sötisen. Hoppas du får världens bästa födelsedag fast dom dåliga nyheterna gumman. Jag älskar dig mest av allt och du är en vän som har visat mig att det finns äkta vänskap. Tack för det gumman. Älskar dig nu & förevigt.

Designen får duga

Jo nu är det såhär att anna gjorde en jätte fin design åt lilla mig, men sen när jag skulle prova en annan header så råkade jag trycka på spara iställe för att förhandsgrandska. Så klantig är jag, och sen så är inte koden till min gammal heade kvar, tyvärr. Så det här får duga, linn tyckte det såg ganska bra ut så jag antar att det funkar så länge. Tills jag har någon anning om vad jag ska göra med denna blogg. Haha drömde försten att en kille i min klass fick reda på mitt lösenord till min blogg och att han raderade den, så jag började gråta, Haha lite patetiskt sådär. Vi borde verkligen sova snart också. Båda sitter här och skriver i våra bloggar förfullt, lite små töntigt sådär. Puss så länge

Mitt sportlov eller något sånt

Förlåtförlåtförlåt, men jag har inte kunnat blogga för vi har inte haft tillgång till internet. Eller nästan hela mitt sportlov har jag varit med älsklings linn. Vi har mest varit hemma hos hennes pappa och då kan internet läggas av utan någon anledning så då var det inte så stor íde att blogga, och ärligt så har jag inte orkat heller. Har varit ganska skönt att bara vara utan datorn ett tag. Men nu är jag tillbaks, hih. Kommer knappt ih¨g vad vi gjort men jag kan ju berätta det lilla jag faktist kommer ihåg. Och sen så lägger jag ut massor med bilder också, för en gångs skull.

Tisdag:
Jag träffade linn vid centralen. Vi gock nästan direkt till gamla stan och träffade hennes mamma och hennes pojkvän. Vi satte oss ner på ett jätte mysigt fika och drack varm oboy och åt semlor. Eftersom att det var någon speciell dag ;s håller inte koll på sånt där men linn och hennes mamma sa att det var fettistisag eller något liknade. Efteråt så kom vi på att vi ville kolla på bio, men först så gick vi till någon emo affär och kollade på kläder. Haha, det var ju lite små mysigt sådär. Vi kollade på bedtimes story och den var riktigt bra säger jag bara. Sen åkte vi hem till linns pappa och hade det bara allmänt trevligt.

Onsdag:
Vi var nog ganska trötta den dagen så vi sov bort nästan hela och sen så var vi bara hemma och myste. Men sen så gick vi och postade något brev och sen så gick vi hem till henne och kollade på tv.

Torsdag:
Vi skulle äntligen få träffa våran älskade anna som vi alla har saknar så himla mycket. Vi fixade oss och sen så åkte vi hem till henne i brunna. Vi gick direkt till coop och köpte massvis med godis och sen gick vi hem till henne och bara pratade och tog kort. Inga fina kort på mig men ändå, hihi (a) Sen så åt vi tacos där. Vid elva eller något sånt så åkte jag och linn hem till hennes mamma. Och på vägen dit så kan man ju säga att vi träffade en trevlig människa, hah. Vi var i alla fall ensamma hemma hos linn för hennes mamma var typ i göteborg. Så vi gjorde ägg, sen så åt vi glass och kollade på tv. Men jag pratade mest med chansin för det fanns inte så mycket att se på klockan tre på natten.

Fredag:
Vi vaknade vid ett eller något sånt och så kollade vi på tv ganska länge. Sen så började vi fixa oss för vi skulle till linns kyrka. Vi åkte dit var där i kanske 10 minuter och sen åkte vi hem, hah. Vi åkte hem til hennes mamma och åt tacos, och så kollade vi på två filmer. Först så kollade vi på changeling tror jag den hette med angelina joline och sen så seven pounds med will smith. Kan berätta vad dom handlade om i ett annat inlägg.

Lördag:
Vi vaknade kanske vid tolv eller något sånt. Åt pannkakor till frukost och sen så fixade vi oss och åkte in till stan. Vi köpte en födelsedags present till anna, eller vi gick runt i timmar för att hitta en bra -.- Så hoppas hon gillar det, hihi. Sen så åkte vi tunnelbannan till jag vet inte vad och sen tillbaks igen. Sen så åkte vi hem till mig. Eller vi tog fel buss så vi gick av där min söta pojkvän bor och så träffade vi honom lite och sen åkte vi till mig.När vi kom hem till mig så åt vi
pizza och sen gick vi till coop och köpte godis. Nu så sitter vu och kollar på csi. Puss


RSS 2.0